Rólunk-Minősítéseink

KÉT FŐ KÉPZÉSI IRÁNYZATUNK LÉTEZIK:

Nemzetközi Holisztikus Alternatíva Iskola és Nemzetközi Metafizikai Akadémia

Az Orvostudományi Kutató és Kísérleti Kutató és Fejlesztő Intézet részlege, Dr. Fenyvesi Péter intézetvezetőtől írásbeli felkérés érkezett, 2004. április 24. hétfő, 1997. január hatállyal metafizikai intézetünkhöz hivatalos közös együttműködésre!

KÖZÉP – EURÓPA ÉS MAGYARORSZÁG VEZETŐ HOLISZTIKUS ISKOLÁJA – 34 ÉV TAPASZTALATÁT ADJUK ÁT!

A NEMZETKÖZI METAFIZIKAI INTÉZET ÉS AKADÉMIA  / MTPOKI hivatalos engedélyezett rövidítésünk / KIVÁLÓ HITELES OKTATÓK ! AZ EGYIK LEGTÖBB GYAKORLAT ITT TALÁLHATÓ! A SZAKMAI JÖVŐ NEMZEDÉKE ITT KÉSZÜL FEL NÁLUNK EREDMÉNYES PÁLYAFUTÁSÁRA, OKTATÓ ILLETVE ELŐADÓI, TRÉNERI ÉS TANÁCSADÓI TEVÉKENYSÉGEIRE. AZ MTPOKI INTÉZET NEMZETKÖZI METAFIZIKAI AKADÉMIÁJA TÖBB ÉVTIZEDE EREDMÉNYESEN OKTATÓ, TESZTELT ÉS JEGYZETT, VÉLEMÉNYÜNK ÉS AZ ELÉRT EREDMÉNYEINK SZERINT EURÓPA ÉLVONALÁBA TARTOZÓ ISKOLA.

Prof. Dr. TÖRÖK SZILVESZTER ORVOS ELISMERŐ SZAKVÉLEMÉNYE MUNKÁSSÁGUNKRÓL. Videó itt:   youtu.be/XQ0xLU0DW6I

-Az ország egyik legrégibb, legelismertebb szakembere, Béky László felnőttképző természetgyógyász elismerően nyilatkozott iskolánkról!

A méltán közismert Müller Péter író átnézte projektjeinket, és elismerően nyilatkozott a Metafizikai Intézet oktatói és több évtizedes munkásságáról  !

Dr. Taraczközi István orvos-természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége és a Természetgyógyász Akadémia Igazgatója, több évtizede indulásunkkor, a sikeres Metafizikai Iskolánknak, és mint meghívott előadó elismerően nyilatkozott a képzésről, és oktatott is képzésünkön.

-Laár András előadóművész több éve már meghívásunkra több előadást tartott Metafizikai Akadémiánkon, és elismerően nyilatkozott munkánkról.

-Várom Önöket szeretettel! Kovács Béla a Metafizikai  Nonprofit   Egyesület keretén belül működő Holisztikus Alternatív Iskola és a Nemzetközi Metafizikai Akadémia alapítója, igazgatója.

Érdeklődés és kérdések itt: E-mail: alternativaiskola108@gmail.com, infometafizika@gmail.com

A NEMZETKÖZI ÉS MAGYARORSZÁGI TUDOMÁNYOS PARAPSZICHOLÓGIAI ÉS METAFIZIKAI OKTATÓ-KUTATÓ INTÉZET ÉS SZÖVETSÉG / MTPOKI / AZ ALÁBBI ENGEDÉLYEKKEL RENDELKEZIK: Államilag nyilvántartva és engedélyezve az 1989. év II. törvény 15.§. 1 / §. alapján a Fővárosi Bíróság 6 9 1 8 számában, 1996.03.05-i hatállyal, Budaörsi székhellyel. Fővárosi Bíróság nyilvántartás, engedélykérés alapján végzett tevékenységi kör: Az Állami vakok Intézete / akkori Népjóléti Minisztérium / napjainkra kettévált: -Egészségügyi Minisztériumra és Szociális Minisztériumra / VAI-Országos Módszertani Intézete kb. 3 évig megfigyelt, tesztelt, orvos, pszichológus és mentálhigiénés szakemberek által az MTPOKI Akadémiai Iskola működtetése témákban lévő, nem konvencionális gyógymódokat , tanácsadás minőségét, technikáját, eredményességét, beszédkészségét stb. A fenti intézeten belül önzetlen szolgálati munkánkon keresztül, minden héten heti rendszerességgel körülbelül 3 éven keresztül figyelték, tesztelték oktatóink munkáját, minőségét, eredményességét !!!Az MTPOKI Intézet akin a teszteléseket, ellenőrzéseket végezték kb. 3 évig két-három asszisztens kolléganő és úr rendszeres kíséretében Kovács Béla metafizikai oktató szakember közreműködött. Mindezek után 1997. április 4-én hatállyal kapta meg a hivatalos írásos levelet az Országos szintű oktatásra való felkérést az MTPOKI Intézet. Az Állami Vakok Intézete / Országos Módszertani Intézet egyben / elismeréséről és az országos szintű oktatási programról indult felkérés hivatalos okirat iktatószáma: 170 / 1997.- 1997. április 4-én hatállyal. A hivatalos felkérést az oktatásra Bors Lajosné, az Intézet Igazgatója adta ki a fenti hatállyal. Szakmai munkánkról kiadott támogató vélemény és szakmai értékelés az intézet szakemberei által, Bors Lajosné intézeti Igazgató által aláírt 1996. XII.19-i hatállyal. Idézet a kiadott szakmai értékelésből: “Az intézet PSZICHOLÓGUSAI IS TÁMOGATJÁK ezt a gyógyító programot. ÖNZETLEN gyógyító tevékenységünk FELMÉRÉSE IS IGAZOLJA ennek az eredményességét és hatékonyságát.” – véleménye szerint NAGY SZÜKSÉG VAN AZ ILYEN JELLEGŰ Prevenciós eljárásokra ….. “- közli a metafizikai intézet dolgozóinak több éves munkájáról szakemberek!-

-Nemzetközi Metafizikai Intézetünk a Parlament meghívására 2008. október 10-én a Magyar Országgyűlési Fenntartható Fejlődési Tanács egyik alapító tagja és listás tagja, kiemelten az oktatási és kulturális szekcióban. A hivatalos, felkérést személyesen a Parlamenti – Magyar Országgyűlés Elnöke, dr. Szili Katalin adta ki metafizikai intézetünknek 2008. augusztus 1-i hatállyal, a közös parlamenti munkára a fenti tanácsban / oktatási és kulturális részlegben /

-Nemzetközi Metafizikai Oktató Intézetünk 2009. február 23-i hatállyal a MAGYAR PARLAMENT ORSZÁGGYŰLÉSI JEGYZÉKÉBE VETT KIEMELT ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS TÁRSADALMI SZERVEZETEK LISTÁS TAGJA LETT. A jegyzékbe való sikeres felvételről szóló hivatalos iratot a Magyar Országgyűlés Főtitkára, Dr. Szoltész István adta ki, 2009. február 23-i hatállyal!

-Nemzetközi Metafizikai Intézetünk 2009. március 21-én a Magyar Országgyűlés Polgári Irodájának listás tagja.

-Továbbá 2000. március 2-i hatállyal a SEMMELWEIS EGYETEM Egészségtudományi karáról írásos javaslat és felkérés érkezett a Metafizikai Intézet számára, hogy a két intézmény közösen indítson egy közös alap- és továbbképzési oktatási programot a közös vizsgálati jogokkal. A projekt érdeklődés hiányában elmaradt. Felkérés kiadása Dr. Kiss Györgyi Főtitkár, dékáni hivatala által!

-OKTATÁSI PROGRAMJAINK MINŐSÉGÉT IGAZOLJA, HOGY KB. 8 ÉVE TÖBB ORSZÁGBÓL IS ÉRKEZNEK HOZZÁNK HALLGATÓK, ÍGY AKADÉMIÁNK NEMZETKÖZI ÉRDEKLŐDÉST KIVÁLTÓ ISKOLÁVÁ VÁLT. Visszatérően ajánlás útján az alábbi országokból csatlakoznak a tanulói programokhoz: Ausztria, Románia (Erdély), Németország, Olaszország, Horvátország, Szlovákia, Svájc.

-Nagyon nagy Isteni kegyben részesült a Nemzetközi Metafizikai Akadémia küldöttsége Indiában 2006.márciusában, ahova lelkesen érkeztünk Sai Baba-hoz, a világ egyik első számú tanítójához! Az Indiában élő avatár, SAI BABA a fenti időben fogadta a közel 16O fős iskolai küldöttségünket Indiában és az Isteni Kegyében, amely az iskola vezetősége, oktatói gárdája és hallgatói számára biztosította a külön helyiséget az interjúhoz. Hajlandó volt kb. 1,5 óra alatt beszélni mindenkivel, szeretetet és hasznos tanácsokat, útmutatásokat kaptunk SAI BABA-tól a jelenre és a jövőre vonatkozóan.

-KÖVETKEZŐ ELISMERÉS ÉS EZZEL JÁRÓ OKTATÁSI LICENSZ JOG, ENGEDÉLY SZINTÉN INDIÁHOZ KÖTHETŐ: Az indiai központú Global Dharma Központ elnevezésű Oktatási Központ 2OO5. Április 11-én hatállyal hivatalos okiratban engedélyezte és átadta “Az emberi értékek oktatása, a spiritualitás a mindennapi életünkben” címmel. A Metafizikai Akadémia által további felhasználásra kerül a magyarországi oktatási programban, de európai használatra. Sai Baba útmutatása, engedélye és áldása kíséri. Az “Ő” irányításával bízta meg a Metafizikai Akadémiát az oktatási program végzésével. Pontosabban az oktatási programot Sai Baba engedélyezte, és személyesen áldotta meg a Global Dharma Center által kidolgozott oktatási programot.

-A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM és a Metafizikai Intézetünk között négy évig kötöttünk közös felnőttképzést, a Benedek Elek Pedagógiai Karán Nyugat-Magyarországi Egyetemen. Az együttműködést az Adult Training keretében Dr. Katona György, az egyetem dékánja engedélyezte írásos megállapodás keretében.

Az Orvostudományi Kutató és Kísérleti Kutató és Fejlesztő Intézet részéről, Dr. Fenyvesi Péter intézetvezetőtől írásbeli felkérés érkezett, 24-én, 1997. április 24-én hatállyal metafizikai intézetünkhöz hivatalos közös együttműködésre!

Az MTPOKI Intézet oktatóit Kovács Béla vezető irányításával rendszeresen felkérték hazai egyetemek, főiskolák, kisebb néhány általános iskola előadás, kísérleti és gyakorlati bemutatók megtartására. Így az Eötvös Lóránd Tudományi Egyetem (ELTE), -Debrecen Kossuth Lajos Tudományegyetem, -Sopron Egyetem, -Veszprém Egyetem, -Hajdúböszörményi Warga István Pedagógiai Főiskola stb.

-A MŰVELŐDÉSI ÉS KÖZOKTATÁSI MINISZTÉRIUM 1997.július 15-i hatállyal bejegyezte és engedélyezte az “A jövő tudományai” magazint, mint írott, majd elektronikus / internetes / újság működését. Engedély száma: ISSN 1417-5754 Főszerkesztő: Kovács Béla, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) tagja.

-“Szeress mindenkit, szolgálj mindenkit” “A példamutatás a legjobb tanítási mód” A fenti intézetek alapítója és partnerei igazoltan 31 éve rendszeresen szívesen látják el az önzetlen szolgálatot folyamatosan és folyamatosan. Mint egyénileg és csoportosan az önzetlen szeretettől vezérelve intézményekben és magánszemélyek, családok körében is! Tesszük ezt továbbra is szívvel, lélekkel! Bizonyos megmérettetésünknek köszönhetően munkatársainkat örömmel fogadták és fogadják a szakemberek és más intézmények vezetői az esetleges kiegészítő közös önzetlen munkára. Mint például a Fóti Gyermekváros pszichológusai és nevelői számára közel 9 éves, ahol önzetlenül segíthettük a nevelők munkáját és a gyermekek fejlődését is. Vagy az Állami Vakok Intézeténél az ottani szakemberek irányításával dolgozhattunk önzetlenül megelőző egészségügyi korrekciós tevékenység körében. Néhány óvodában – játékos formában – változatos módszereket mutattak be az óvónők és a szülők bevonásával eredményesen önzetlen szolgálatunk keretében.

-Talán az egyik legkomolyabb kiváló minősítéssel a leendő és a saját hallgatóink minősítik az Iskolánkat. Ami mindennél többet mond, a feltöltött induló létszám átlagban szinte állandó jelleggel 65-70% -ban a végzős vizsgázott hallgatói ajánlások által töltődnek fel és csak a fennmaradó kb. 30% -a talál ránk hirdetések útján! Talán számunkra ez a legkiválóbb minősítés, amiért oktatóink és a vezetőség hálás Önöknek! Tisztelettel köszönjük Önöknek!


 Facebook: – jöjjön csatlakozzon, várjuk!

FACEBOOK OLDALAINK:

– Nemzetközi Metafizikai Akadémia hivatalos oldala

– Alternatíva Iskola

– Mindenki Szabadegyeteme

– Alapvető Emberi Értékek Oktatása Gyermekeinknek

– ETV.Televízió Rádiócsatorna

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: